Een klein, gezellig atelier gelegen in Borgerhout, Antwerpen, waar je terecht kan om je meubels een opfrisbeurt te geven of te laten herstellen.
Misschien heb je nog een tof zeteltje of stoelen waar je veel waarde aan hecht maar waarvan de stof niet helemaal je keuze is of waarvan de poten of armleuning niet meer zo stevig zit. Bij ons kan je vrijblijvend advies krijgen en kunnen we samen kijken wat er mogelijk is om jouw meubel weer een nieuw leven te geven zodanig dat je er nog jaren van kan genieten.

Daarnaast vind je bij ons ook eigen gerestaureerde of opgemaakte meubelen en interieurobjecten. Een authentiek zeteltje, die ene originele lamp of dat warm gezellig handgeweven dekentje die jouw interieur net dat tikkeltje extra geeft.

Bij ons vind je geen snelle en goedkope manier van werken, we willen juist een alternatief bieden op de huidige massaproductie en wegwerp cultuur.

In een wereld die steeds sneller draait en alles digitaler wordt, hebben we een drang naar traagheid, willen we terugkeren naar de "roots" en gaan we op zoek naar authentieke, eerlijke en handgemaakte producten.

Geen eenheidsworst maar kleinschalige, unieke en persoonlijke objecten.

Zo weinig mogelijk afval produceren en zoveel mogelijk recycleren of up-cyclen. Daar gaan we voor!

We stellen ons even voor

Nadia

Al van jongs af wil ik
dingen maken, iets met mijn handen doen.
En dit met een grote voorliefde voor natuurlijke materialen, vezels, draden en stoffen. Breien, weven en naaien zijn altijd al een passie geweest.
Na mijn opleiding als interieurvormgever voelde ik als snel dat ik ook vooral met mijn handen wou werken en ben ik op zoek gegaan naar hoe ik dit kon combineren met mijn interesse in interieur en decoratie. En dat vond ik in de extra opleiding restauratievakman Meubelstofferen.
Vooral de liefde voor het ambachtelijke, de traditionele technieken en materialen en de duurzame manier van meubels opmaken wil ik kunnen inzetten om zo volledig op maat van de klant te kunnen werken. Dat geeft de vrijheid om het design en comfort helemaal zelf te kunnen bepalen.  
Jonathan

Ik ben beeldend kunstenaar, met een fascinatie voor natuur, en natuurlijke materialen. Ik heb altijd al een zwak gehad voor mooi gemaakte objecten. Op deze wereld wordt er veel te veel aan massa consumptie gedaan, en producten worden veel te veel op een eentonige manier geproduceerd, daarom moeten we meer gaan herstellen en hergebruiken. Het houtwerk van een stoel terug stevig en mooi krijgen, wol vervilten tot een sculptuur, ... Kortom dingen bruikbaar maken is het leukste wat er is.
Meer info ?
Of heb je zelf nog een waardevolle schat die je een nieuw leven wil geven.
contacteer Ons